LOADING

Type to search

Iphone 11 вече е факт

Телефони

Iphone 11 вече е факт

Share

В края на месец септември 2019г от световно известната компания Apple пуснаха на технологичния пазар своето творение – Iphone 11. В България официалната дата беше 27 семптември. Вече близо месец след официалното стартиране на продажбите оторизираните от Apple reseller-и не смогват с доставките. Интересът на потребителите използващи „ябълката” не стихва. Както и миналата година от компанията пускат 3 нови модела, а именно Iphone 11, Iphone 11 Pro и Iphone 11 Pro Max. Те ще бъдат заместителите съответно на Iphone XR, Iphone XS и XS Max.

Технически характеристики


Процесорът е най-новото поколение A13 Bionic с 6 ядра.
Едно от най-интересните неща при Iphone 11 – камерите. Той идва с две 12MP, докато Pro и Pro Max идват с по 3броя 12MP камери и четворна LED светкавица.
Потребителската памет е както до момента 64GB , 128GB и 256GB при чистата 11. И 64GB, 256GB и 512GB при Pro и Pro Max. Рам паметта е 4GB
Дисплеят като големина е същите инчове като при минало годишните модели – 5.8 , 6.1 и 6.5 или иначе казано – има екрани за всеки вкус.
Не е изненада, че жак за слушалки както при всички модели след Iphone 7 не съществува. Когато желаете да ги включите трябва да използвате lightning порта за зареждане на устройството.

Операционна система


Още с изваждането на телефона от кутията и включването му вие ще се запознаете и с последната версия на операционната система на Apple – iOS 13. Тя вече идва с опцията да избереш цвета на интерфейса си – светъл (стандартен) и тъмен (новия вариант). Тъмният цвят беше доста дълго очакван от потребителите на марката и за него се говореше още при един от ъпдейтите при версия 11.1.

Цени

Време е да поговорим и за цените на устройствата. В България Iphone 11 се продава от reseller-ите на цени около 1650лв за 64GB, Iphone 11 Pro за около 2250 64GB версия и 11 Pro Max за 2600. Стойността на телефоните е близка до тази на минало годишните модели. Съвсем друг е въпросът дали на този етап ще се доредите за бройка от кои и да е от новите. Опашките са големи, веригите трудно смогват с доставките да изпълнят pre-order-ите си.
А какви са вашите очаквания от Iphone 11, дали от Apple са надминали очакванията ви, какъв според вас ще е следващият Iphone ?

Всички тези теми може да коментирате под статията.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *